T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / AKHİSAR - Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi

FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ

AKHİSAR FEVZİ KESKİNOĞLU ANADOLU LİSESİ TANITIMI

   Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi ortaöğretim sistemi içinde yükseköğretime hazırlayıcı programlar uygulayan ve Anadolu Lisesi seviyesinde genel öğrenim görmüş gençler yetiştirmektir.

      Okulumuzda gündüzlü, karma eğitim yapılmakta ve normal eğitim görülmektedir.

      Yabancı dil olarak İngilizce ve Almanca okutulmaktadır.

     Okul binası bodrum ve zemin kat üzerine inşa edilen iki katlı 21 derslikli tip projedir. Doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Elektrik ve su teşkilatı mevcut olup kanalizasyonu vardır. Okulumuzda Fizik-Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı vardır. Bunun yanında müstakil kütüphanesi, 210 koltuklu konferans salonu, rehberlik odası mevcuttur.  İbadet etmek isteyen öğretmen ve öğrenciler için mescit de bulunmaktadır.

   Okul bahçemizde öğrencilerimizin devamlı spor yaptığı kapalı spor salonu vardır.   Okul bahçesinin alanı 2500 metrekare civarındadır. İçinde okul binası vardır. Okul binası dışında yaklaşık 1.500 metrekarelik oyun alanı ve spor tesisleri mevcuttur. 150'ye yakın çeşitli ağacın dikili olduğu ağaçlandırma ve çiçeklendirme alanı vardır.

     Okulumuzun şehir merkezine uzaklığı 3,5 km. dir. Öğrencilerimiz merkezden, Okul Aile Birliği tarafından tutulan servisler ile okula taşınmaktadır. 

    Okulumuzda sosyal faaliyetler yanında hazırlanan projeler ile öğrencilerimiz Avrupa Ülkelerini ziyaret etme imkânı yakalamaktadır.  Her ülkeye farklı, çalışkan ve İngilizceyi iyi kullanabilen öğrenciler götürülmektedir. Yurtdışına çıkan öğrencilerimiz daha geniş bir dünya görüşüne sahip olmaktadır. Yurtdışı sosyal faaliyetlerimiz, öğrencilerimize yabancı dil öğrenmenin gerekliliğini fark etmekte ve genellikle girişimci ruhu yakalayabilmekte, yabancı dillerini kullanabilme ve geliştirebilmelerine imkân verecek öğrenme motivasyonu kazanma fırsatı vermektedir. Bundan böyle amacımız yurtdışı heyecanını her öğrenciye ve veliye yaşatmak olacaktır.

      Okulumuzu tercih etmek isteyen öğrenci ve velilerimizin okulumuzu yerinde görebilecekleri gibi, okulumuzun Web sayfamızdan ve 414 49 59 nolu telefondan bizlere ulaşabilir, okulumuz hakkında daha geniş bilgi edinebilirler.

 

         

 

OkulumuzOkulOkulumuzMüdürümüzSınıflarımızSınıflarımızSınıflarımızda Bulunan Etkileşimli TahtalarEtkileşimli TahtaBiyoloji LabaratuarıBiyoloji LabaratuarıBiyoloji LabaratuarıFizik LabaratuarıFizik LabaratuarıFizik LabaratuarıFizik LabaratuarıFizik LabaratuarıEtüd OdasıEtüd OdasıKonferans SalonuKonferans SalonuKonferans SalonuKonferans SalonuKonferans SalonuKonferans SalonuMescitMescitOkul KantiniOkul KantiniGenel BakışGenel BakışKapalı Spor SalonuKapalı Spor SalonuKapalı Spor SalonuKapalı Spor SalonuKapalı Spor SalonuOkul BahçesiOkul Bahçesi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.06.2014 - Güncelleme: 03.09.2021 14:06 - Görüntülenme: 2859
  Beğen | 0  kişi beğendi