Okul Müdürümüz

Okulumuz Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığımızın temel amaçları çerçevesinde hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, insan haklarına saygılı iyi bir nesil, yapıcı, yaratıcı, başarılı sorumluluklarını bilen vatanperver zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaki ve kültürel mirasa önem veren bir anlayışın yayılmasına katkıda bulunan, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üretebilen, akla ve bilime önem veren, sorgulayan, toplumsal değişmeyi sağlayacak, bilgi ve beceriyi toplumsal refaha dönüştürebilecek gençler yetiştirmek hedefleri doğrultusunda çalışmaktır.

Yasin DORU

Yayın: 11.12.2012 - Güncelleme: 16.01.2023 09:21 - Görüntülenme: 2540