Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi

Hürriyet Mahallesi 450 Sokak No170/1 Akhisar MANİSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; insanı, ailesini, vatanını, milletini seven, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sağlıklı ve dengeli bir kişiliğe sahip gençler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığımızın temel amaçları çerçevesinde hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip insan haklarına saygılı iyi bir nesil, yapıcı, yaratıcı, başarılı sorumluluklarını bilen vatanperver zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaki ve kültürel mirasa önem veren bir anlayışın yayılmasına katkıda bulunan, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üretebilen, akla ve bilime önem veren, sorgulayan, toplumsal değişmeyi sağlayacak, bilgi ve beceriyi toplumsal refaha dönüştürebilecek gençler yetiştirmek hedefleri doğrultusunda çalışmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1958
Başlama => 08.10 Bitiş => 15.40
İngilizce, Almanca
Şehir içi toplu taşıma araçları (2 numaralı minibüs)
Akhisar-Manisa yolu üzeri, Bölge Trafik yanı
İl merkezine 50 km, ilçe merkezine 3,5 km uzaklıktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından finanse edilmiş olan Comenius Projemiz ile okulumuzdan 24 kişi Avrupa Birliği üyesi ortak ülkelerimizden Almanya, İngiltere, Polonya, Litvanya, Finlandiya ve İtalya'nın eğitim sistemini yerinde inceleme fırsatı yakalamışlardır. Yine Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından finanse edilmekte olan Erasmus + “Kinestetik Eğitimin Öğrenci Başarısı Üzerindeki Etkileri” konulu projemiz devam etmektedir. Proje ortaklarımız ingiltere, Portekiz, Litvanya, Romanya ve Güney Kıbrıs ile eğitimde yeni yaklaşım olan Kinestetik Eğitim üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.