OKUYORUM, GELİSİYORUM, PAYLAŞIYORUM ADLI PROJEMİZ

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri edebiyat tarihinde önemli yeri olan eserleri okumaya ve bu eserler üzerine çeşitli etkinlikler yapmaya başladı.

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi  9/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Yeliz GÜÇYENER rehberliğinde yürütülen eTwinning projesi  'Okuyorum Gelişiyorum Paylaşıyorum' kapsamındaki çalışmalarına, Ocak ayı itibariyle başladılar.Projemizin en önemli amaçlarından biri olan öğrenciler arasında kitap okumanın yaygınlaşması, bu alışkanlığı kazanma yolunda projedeki tüm öğretmen ve öğrencilerin etkileşim  halinde proje çalışmalarını yürütmesidir.Bu doğrultuda belirlenen kitaplar, belirlenen sürelerde okunup,okunan kitaplarla ilgili analizler yapılarak; panolarda ya da web 2 araçları ile çeşitli platformlarda sergilenecektir.Aynı zamanda el becerilerini geliştirecek kitap ayracı hazırlama gibi bazı etkinlikler  yapılacaktır.Projemiz, tüm bu çalışmaların ardından Mayıs ayında bitecektir.

02-03-202002-03-202002-03-2020

Yayın: 02.03.2020 - Güncelleme: 28.03.2022 13:16 - Görüntülenme: 656